Hľadáte produkt, čo obsahuje kolagén z prírodných zdrojov?

Pri starostlivosti o naše kĺby by sme sa mali zameriavať nielen na vitamíny a minerály, ale aj na stavebnú hmotu - kolagén. Kedy sa z tela začína vytrácať, a aký prírodný produkt, čo obsahuje kolagén, je najefektívnejší?

Hľadáte produkt, čo obsahuje kolagén z prírodných zdrojov?

Načo je dobrý kolagén? Kolagén tvorí štruktúru šliach, väzov a chrupaviek

Zaisťuje ich pevnosť, pružnosť a odolnosť. V našom tele sa prirodzene vytvára predovšetkým v mladosti - s vekom produkcia kolagénu klesá. Spoznáme to ľahko - koža je povolená a stráca pružnosť, a začínajú sa objavovať problémy s pohybom. Paradoxom je, že čím sme starší, tým viac kolagénu by telo potrebovalo. Kvôli tomu je dobré nájsť si vhodný produkt, čo obsahuje kolagén v tej najprirodzenejšej podobe pre náš organizmus. Doprajeme si tak v podstate stavebnú hmotu pre naše kĺby.

Rôzne typy kolagénu

Existuje asi 20 typov kolagénu podľa toho, v akej oblasti tela sa vyskytuje. Podľa toho je dobré ho aj dopĺňať - ak nám ide o kĺby, nemá veľký zmysel používať produkt, čo obsahuje kolagén na pleť. Pohybový aparát potrebuje kolagén II. typu. Ten pochádza z živočíšnych zdrojov, a je spracovaný tak, aby sa maximálne zúžitkoval tam, kde má.

Na bravčové koleno nespoliehajte

Medzi ľuďmi koluje hneď niekoľko mýtov - napríklad, že gumové medvedíky a vývar z bravčových nožičiek sú skvelé na kĺby. Pravdou je, že kolagén obsiahnutý v potravinách sa skladá z 90% z vody. Museli by sme jesť bravčové koleno 3x denne, a to dlhodobo, aby sme získali dostatok kolagénu. Rozdiel oproti doplnku stravy, čo obsahuje kolagén, je v jeho samotnej podobe. Profesionálne výrobky totiž obsahujú kolagén - je upravený tak, aby sme získali poriadnu dávku v jednej kapsule.


Movisan Kolagen II balení

Movisan Kolagen II

Moderný doplnok stravy vyrobený podľa nórskej receptúry.
Vyskúšajte ZADARMO*

* platíte iba poštovné a balné 1.95€


©2024 NaturaMed Pharmaceuticals s.r.o.
Odosiela sa...