Najlepší kolagén na kĺby – už ste počuli o morskom kolagéne?

Na trhu je dnes mnoho typov kolagénu. Morský kolagén je najlepší kolagén na kĺby a vyniká vysokou vstrebateľnosťou. Prečítajte si o ňom to najdôležitejšie:

Najlepší kolagén na kĺby – už ste počuli o morskom kolagéne?

Čo je kolagén a prečo ho potrebujeme?

Kolagén je bielkovina, ktorá je súčasťou rôznych telesných štruktúr. Iný druh kolagénu nájdeme v pokožke a odlišný je zase napríklad v kostiach alebo chrupavkách. Ľudské telo si kolagén vie vyrobiť samo, zároveň je potrebné prijímať ho aj v rámci jedálneho lístka, prípadne vo výživových doplnkoch. 

Túto látku potrebujeme z mnohých dôvodov: podporuje pružnosť a krásu pleti a vlasov, pomáha nám udržať si silné a odolné kosti, je skvelá pre kvalitu chrupaviek a svalovej hmoty. Hovoríte si, prečo sa tým zaoberať, keď telo si kolagén samo vyrobí?

S každým rokom stratíme približne 1 % kolagénu

V dvadsiatke sme na pomyselnom vrchole – naše telo prekypuje energiou a nič nie je problém. Už po tridsiatke sa ale karty obrátia a pomaly sa rozbieha proces starnutia. S vekom strácame okolo 1 % kolagénu každý rok. Tento kolagén ale v organizme chýba a najviac to pocítime na plynulosti pohybu a pohybovom aparáte celkovo. 

Je fajn, keď máme možnosť starať sa o svoje kĺby a dopriať im kolagén navyše. Najlepší je morský kolagén pre kĺby s vysokou využiteľnosťou. 

Ako si vybrať?

Odporúčame kúpiť si morský kolagén na kĺby. V súčasnosti sa považuje za najlepší kolagén pre kĺby. Už sme spomínali, že existuje niekoľko druhov kolagénu. Každý je totiž dobrý na niečo iné. Stručne povedané nemôžeme od produktu na krásu očakávať, že výrazne pomôže nášmu pohybovému aparátu. Nekombinujme teda jablká s hruškami. 

Morský kolagén pre kĺby je zvláštny v tom, že má až 1,5-krát vyššiu vstrebateľnosť. Organizmus ho vie lepšie využiť a tým pádom aj viac ťažíme z jeho účinkov. Morský kolagén sa získava z atlantských lososov a je vynikajúci tak pre kĺby a chrupavky, ako aj pre kosti. 

Radujte sa z pohybu dlhé roky

Pohyb je esenciou života. Na prvú dobrú si možno poviete, že šport vás predsa nebaví, a že nie ste žiadni maratónci. Lenže aj napriek tomu sa všetci potrebujeme a musíme hýbať – bez pohybu sa nedostaneme do práce, nedôjdeme si na nákup, ani si neurobíme osobnú hygienu. Problémy s pohybovým aparátom sú skrátka veľmi otravné a komplikujú nám pohodový život.

Myslite preto na svoje telo a doprajte mu starostlivosť. Nech už máte do budúcna akékoľvek plány, s fungujúcim pohybovým aparátom ich dosiahnete s ľahkosťou!

Movisan Kolagen II balení

Movisan Kolagen II

Moderný doplnok stravy vyrobený podľa nórskej receptúry.
Vyskúšajte ZADARMO*

* platíte iba poštovné a balné 1.95€


©2024 NaturaMed Pharmaceuticals s.r.o.
Odosiela sa...